Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Afmontage fiets

Als je een fiets bij ons bestelt krijg je in het winkelwagentje de vraag of je jouw fiets ‘afgemonteerd’ of ‘niet afgemonteerd’ wilt ontvangen. Kies je voor afmontering, dan wordt de fiets bijna rijklaar bezorgd. Je hoeft dan zelf alleen de trappers en een eventuele voordrager nog te monteren, het stuur recht te zetten en het zadel op de juiste hoogte te plaatsen.

Wat houdt de montage in:

Het voorwiel wordt gemonteerd.

 Alle bouten en moeren worden nagelopen en eventueel bijgesteld.
 De draaiende delen worden gesmeerd.
 De ketting wordt gespannen.
 De versnellingen en remmen worden afgesteld.
De spaken worden nagelopen en op de juiste spanning gezet
   Bij elektrische fietsen programmeren we ook de bediening. In verband met de veiligheid laden we de accu niet   volledig op. We raden het aan om bij elektrische fietsen altijd te kiezen voor onze montageservice.

Kosten montage

Kosten montageservice:

  • Fietsen: € 49,95
  • Bakfietsen en volwassen driewielers: € 350,00
  • Tandems: € 50,00

Levering fietsen

Fiets verpakken we in een stevige doos zodat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken. Bij levering staat het stuur een slag gedraaid en zitten de pedalen er nog niet op. Bij kinderfietsen zijn de zijwielen niet gemonteerd, omdat de fiets anders niet in de doos past. Per e-mail ontvang je een montagehandleiding waarin we stap voor stap uitleggen hoe je het stuur en de pedalen zelf op de fiets monteert.

Laat je de fiets afleveren bij Giga-Bikes Tilburg of Jumbo Boschdijk in Eindhoven, dan monteren we wel de pedalen en zetten we het stuur voor je recht.

Levering van grote fietsen

Rijklare bakfietsen, volwassen driewielers en tandems kunnen door hun formaat alleen in Nederland en België geleverd worden. Onze eigen chauffeur levert de fietsen dan af op het opgegeven adres. Nadat je de fiets hebt besteld, nemen we contact met je op om een geschikt bezorgmoment te plannen.

Montagehandleiding

Via onderstaande link vind je onze montagehandleiding:

Download montagehandleiding

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm