close Eindejaarsdeals
Bekijk hele assortiment

Wie zijn wij?

Tom Omnichannel Management bv. is een innoverend multichannel Business 2 Business en Retail organisatie die sinds 2005 succesvol actief is in de Retail en Business 2 Business met zowel een retail inkooporganisatie, fysieke winkels en diverse internet bedrijven.

Als strategische speler in de Business 2 Business en Retail handelt Tom Omnichannel Management bv adequaat op het veranderde inkoop, - en aankoopgedrag van onze klanten.

Zowel de zakelijke markt als ook de consument oriënteert zich niet meer alleen via de lokale leverancier of winkel op de hoek maar gebruikt hiervoor steeds meer de digitale wereld om zijn of haar producten aan te schaffen.

Tom Omnichannel Management bv combineert al deze multichannel in, - en verkoopkanalen in één Omnichannel gedachte en denkt niet meer in gescheiden kanalen.

Bij Tom Omnichannel Management bv gaat iedere klant voor een totaalervaring, een allesomvattende, drempelloze benadering van de klant, waarin de elkaar versterkende kanalen worden gecombineerd tot een eenduidige beleving van aanbod, prijs, assortiment en snelle levertijd.

Tom Omnichannel Management bv heeft een eigen logistiek distributiecentrum van 19.000 m3 waar alle producten die geproduceerd en ingekocht worden op voorraad liggen en aangeboden worden via de gecombineerde kanalen, waardoor het proces tussen het bestellen, produceren en uitleveren van de bestelling binnen 24 uur gerealiseerd kan worden.

Tom Omnichannel Management: uw ervaren, vooruitstrevende multichannel leverancier & retailer.

T.O.M. bv
Rootven 18-20
5531MB Bladel
Nederland

klantenservice@tom-bv.com

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm